ABONNEMENTLØSNINGER

Et betalingsabonnement (1, 6 eller 12 mdr.) til Fonde.dk giver fuld adgang til alle sidens funktioner for én person. Har din organisation behov for flere adgange? Så læs mere om vores flerbrugerlicenser nederst på siden eller kontakt os på info@fonde.dk eller 30 499 655.

 
1 mdr.
750 kr.
6 mdr.
3.000 kr.
MEST POPULÆRE
12 mdr.
4.500 kr.

Adgang til databaser med alle aktive fonde, puljer og legater i Danmark (+7.000), som opdateres løbende i tæt dialog med bidragsyderne.

Unikke muligheder for filtrering og sortering på flere niveauer samt fritekstsøgning. Afgræns fx ud fra frist, fondstype, kategori mv.

Mulighed for at gemme favoritter og egne dynamiske fondslister, få mailnotifikationer om egne ansøgningsfrister, tilføje egne noter mv.

Adgang til forskellige nyhedsbreve og mailnotifikationer med information om alt fra frister, gode fundraising råd, til nye bevillinger mv.

Mulighed for at tilmelde sig egne interesse-/fagområder, som sikrer at du kun modtager relevante nyheder om fx nye puljer, frister mv.

Adgang til viden og værktøjer (podcasts med fondsansøgere, faglige artikler samt redigerbare skabeloner til fundraising arbejdet).

Adgang til database med flere tusinde nyhedsartikler bl.a. bevillingsnyheder, som kan bruges til at finde relevante fonde og puljer.

Adgang til eksklusive fundraising webinarer, som vi afholder 3-4 gange årligt med fokus på trends og tendenser hos fonde og ansøgere.

Adgang til video minikurser i fundraising, som forbedrer dine kompetencer og forudsætninger for at opnå fondsmidler.

20 % rabat på fundraising dagskurser og skrivekurser hos vores partner Fundraiseren.dk. Afholdes løbende i Roskilde og Silkeborg.

 
750 kr.
3.000 kr.
4.500 kr.
BETALINGSMETODER

Når du køber et abonnement online på Fonde.dk skal du betale med kreditkort. Du har mulighed for at anvende følgende korttyper: Dankort, VISA og Mastercard.

Ønsker du i stedet en elektronisk faktura (EAN) kan du rette henvendelse til Fonde.dk på 30 499 655 eller sende EAN nr. og fakturaoplysninger til info@fonde.dk

Abonnementer er forudbetalt og fortløbende. Du kan nemt og uden binding opsige dit abonnement til udgangen af første abonnementsperiode.

Alle priser er inkl. moms.

 

FLERBRUGERLICENS (FRA 3 BRUGERE)

Fonde.dk samarbejder med mange forskellige organisationer – fra kommuner og foreningsliv til forsknings- og uddannelsesinstitutioner – som har købt en flerbrugerlicens til Fonde.dk. Det muliggør adgang for flere personer (helt op til ubegrænset adgang).

Brugeroprettelser kan bl.a. ske via en tilmeldingsformular på egen hjemmeside eller via en digital infrastruktur som fx WAYF – Where Are You From, som gør det muligt at anvende egne digitale

identiteter (altså logins, brugerkonti) fra forsknings- og uddannelsesinstitutioner på Fonde.dk.

Fonde.dk tilbyder altid en gratis online demo af systemet samt gratis prøveadgange for at afprøve og evaluere Fonde.dk forud for eventuelt køb af flerbrugerlicens.

Kontakt os på 30 499 655 eller info@fonde.dk for at høre mere om flerbrugerlicenser.