Fonde.dk's Cookiepolitik

 

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.
Ved besøg på Fonde.dk accepterer du nedenstående cookiepolitik.

Denne cookiepolitik er senest opdateret 16. august 2018.

 

Generelt om Fonde.dk’s Cookiepolitik:

Når du klikker dig ind på Fonde.dk indsamler firmaet bag websitet, Fundraiseren.dk I/S, oplysninger om din adfærd. 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

  • Ved brug af cookies
  • Ved oprettelse af en brugerkonto
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

  

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (fx Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari el. lign.), og som gør det muligt at genkende din enhed og indsamle statistik omkring, hvordan du bruger Fonde.dk. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

En cookie er en passiv tekstfil, der ikke kan indsamle oplysninger om dig som person, den kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer, og en cookie er fuldstændig anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites, og brugen af cookies er defineret som persondata under Databeskyttelsesforordningen.

  

Hvad bruger vi cookies til?

Første gang du besøger Fonde.dk, modtager du automatisk en eller flere cookies.

Cookies er med til at fortælle Fonde.dk om dit besøg.

På Fonde.dk anvendes der overordnet to typer af cookies - Sessionscookies og permanente cookies. Sessioncookies slettes automatisk fra browseren, når du lukker den eller på anden måde afslutter dit besøg. Permanente cookies gemmes på din enhed i en forudbestemt tidsperiode, hvorefter de udløber. Udløbsdatoen på disse permanente cookies kan dog blive fornyet, hver gang du besøger websitet.

Desuden skelnes der mellem essensielle og ikke-essentielle cookies. Essentielle cookies er nødvendige for, at Fonde.dk kan fungere korrekt under dit besøg, og disse cookies vil ikke blive blokeret, selv om du ikke giver samtykke til brugen af cookies. De ikke-essentielle cookies indsamler information om din brug af websitet, så som at huske dine præferencer og indsamle statistik omkring brugen af websitets funktioner eller for at hjælpe til markedsføring af Fonde.dk på internettet. Hverken de essentielle eller de ikke-essentielle cookies indsamler personoplysninger, der kan identificere dig som person.

Sidst men ikke mindst skelnes der mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies sættes af det website, du besøger, i dette tilfælde af Fonde.dk. Tredjepartscookies sættes af en tredjepart, som har elementer i koden på det website, du besøger. Tredjepartscookies sættes bl.a. af webanalyseprogrammer, som Google Analytics, eller kan bruges til at målrette markedsføring på eksempelvis Google og LinkedIn.

Helt konkret bruger Fundraiseren.dk I/S cookies for at fastlægge, hvem der besøger Fonde.dk og til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid du besøger websitet, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din enhed har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke sider du ser osv.

Du kan se en fuld oversigt over de cookies, som bruges på Fonde.dk i tabellen nederst på siden.

  

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr enten til udløbet af dit besøg eller i et varieret antal måneder fra sidste gang, du var inde på en af Fundraiseren.dk I/S’s websites. Hver gang du genbesøger websitet, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om, hvordan du kan slette disse cookies.

  

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du helt eller delvist blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din enhed eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Hvis du vælger ikke at acceptere cookies på din enhed, vil Fonde.dk stadig placere udvalgte cookies, der er nødvendige for at websitet fungerer korrekt. Dog vil der være mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websitet via brugen af cookies kan huske de valg, du foretager. Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, vil du heller ikke modtager tilpasset markedsføring om Fonde.dk på nettet og ikke bidrage til vores indsamling af statistik omkring brugen af Fonde.dk.

Hvis du ikke ønsker at gemme cookies fra Fonde.dk, kan du til enhver tid slette eksisterende cookies på din enhed. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken browser du anvender. De følgende links indeholder vejledninger i, hvordan du sletter cookies fra din browser. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Personoplysninger

Da cookies er defineret som persondata under Databeskyttelsesforordningen indsamler Fundraiseren.dk I/S derfor persondata, når du besøger Fonde.dk og accepterer brugen af cookies. Fonde.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig som Bruger og nyhedsbreve m.v. Det er primært oplysninger som navn og e-mail, men det kan også være oplysninger om interesseområder osv. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med tilmelding til Fonde.dk er frivillig.

De personoplysninger, vi indsamler om dig når du eksempelvis opretter en profil på Fonde.dk, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dit besøg. Denne brug kan bl.a. omfatte statistik og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.

Har du givet samtykke til at modtage nyhedsbreve eller notificeringer, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager via elektroniske medier. 

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

  

Kontakt 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fundraiseren.dk I/S, skal du rette henvendelse til Fundraiseren.dk I/S på info@fonde.dk eller telefon 30 499 655. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Sidst men ikke mindst har du altid retten til at blive glemt, hvor du kan trække dit samtykke omkring opbevaring og behandling af persondata tilbage og bede os slette dig i vores system.

 

Fundraiseren.dk I/S

Aabenraavej 59

8600 Silkeborg

 

CVR-nr.

32 74 33 58

Telefon   

+45 30 499 655

E-mail

info@fundraiseren.dk  

Web

www.fonde.dk
www.fundraiseren.dk

 

OBS!

OK