Fonde.dk's Cookiepolitik

 

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.

Ved besøg på Fonde.dk accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

 

Generelt om Fonde.dk’s Cookiepolitik:

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Fonde.dk oplysninger om din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Fonde.dk indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

 

Hvad er cookies?

Første gang du besøger Fonde.dk’s hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

 

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Fonde.dk om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger Fonde.dk’s hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke sider du ser osv.

 

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på en af Fonde.dk’s hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om, hvordan du kan slette disse cookies.

 

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

 

Personoplysninger

Fonde.dk beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig som bruger og nyhedsbreve m.v. Det er primært oplysninger som navn og e-mail, men det kan også være oplysninger om interesseområder osv. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med tilmelding til Fonde.dk er frivilligt.

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx opretter en profil på Fonde.dk, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.

Har du givet samtykke til at modtage nyhedsbrev kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via elektroniske medier. 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

 

Kontakt 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fonde.dk, skal du rette henvendelse på info@fonde.dk eller telefon 30 499 655. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Denne cookiepolitik er senest opdateret 1. marts 2015.

 

Fundraiseren.dk I/S

Aabenraavej 59

8600 Silkeborg

 

CVR-nr.

32 74 33 58

Telefon   

30 499 655

E-mail

info@fonde.dk 

Web

www.fonde.dk 

OBS!

OK