Events


Hos Fonde.dk overvåger vi hver dag alle ministerielle og udvalgte private fondes hjemmesider. Vi læser også dagligt landsdækkende aviser, pressemeddelelser fra væksthuse, regioner og kommuner samt en række af forskellige netværk, sammenslutninger, institutioner og organisationer for events og arrangementer relateret til støttemuligheder og fundraising.

Igennem denne enorme mængde data udvælger vi dagligt de bedste, aktuelle og mest relevante events, som sammendrages og efterfølgende publiceres direkte på Fonde.dk og med direkte link til tilmeldingssiden hos den eksterne udbyder. Således sparer du tid ved at få én samlet indgang til aktuelle arrangementer.

Husk at succes med fundraising kræver, at du løbende udvikler dine fundraising kompetencer og holder dig ajour med udviklingen hos støtteyderne og på fundraising markedet. Det handler om at skabe nye netværk og deltage i de events (foredrag, workshops, kurser o.lign.), som skaber værdi for dig og dit projekt. 

Alle events på denne side vises kronologisk, men du har mulighed for at filtrere i disse ved at vælge den ønskede kategori øverst til venstre, så du hurtigt kan finde den information, du leder efter.

 • Temadag om livskvalitet

  Kategori:
  Andre events

  På grund af meget stor interesse og efterspørgsel for Videnscenter for værdig ældreplejes temadag om ”Ældres livskvalitet...

  Læs mere
  Dato
  10. januar
  Tid
  9:00 til 15:00
  Sted
  Aarhus C
 • Hvordan høster vi de højest hængende frugter?

  Kategori:
  Andre events

  Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked ud? Og hvordan kan Danmark forløse sit internationale potentiale, når den globale sammenhængskraft er under pres? Det sætter Kraka og Deloitte fokus på, når vi inviterer til Small Great Nation-konference om hele Danmarks fremtid.

  Læs mere
  Dato
  10. januar
  Tid
  13:00 til 16:00
  Sted
  København S
 • Lærernes Innovationsdag

  Kategori:
  Andre events

  Forny dine kreative kompetencer indenfor innovation og idéudvikling, når Experimentarium for fjerde gang...

  Læs mere
  Dato
  31. januar
  Tid
  14:00 til 16:45
  Sted
  Experimentarium

OBS!

OK