Om Fonde.dk

Fonde.dk er et online værktøj, der understøtter arbejdet med fundraising uanset om du er en forening, et firma, en kommune eller noget helt andet. Fonde.dk indeholder bl.a. en unik fonds-og puljedatabase og en række effektive værktøjer til at understøtte din fundraising indsats – fra nyheder til redigerbare skabeloner.

Danmarks største fundraising portal og fondsdatabase

Fonde.dk gik online i 2014 og er i dag Danmarks mest opdaterede fundraising portal. Det er vi ikke bange for at sige, for modsat andre tjenester er alt indhold på Fonde.dk skabt af personer med erfaring i fundraising, som dagligt tjekker fonds- og puljeoplysninger, screener nyheder mv.

På Fonde.dk kan du bl.a. finde:

  • En opdateret database med +15.000 fonde, puljer og legater
  • Et E-bibliotek med podcasts, skabeloner, rapporter og artikler
  • En database med flere tusinde nyheder – især bevillingsnyheder
  • En eventkalender med fundraising kurser, gratis webinarer m.v.

Indholdet i Fonde.dk databasen er nøje udvalgt og publiceres kun på baggrund af troværdige kilder. Det er således en forudsætning for overhovedet at blive optaget i fondsdatabasen, at den enkelte fond eller pulje har en form for troværdig kilde i form af fx en hjemmeside, en årsberetning el. lign. Der er også mulighed for at søge i Vejviser til Legater og Fonde databasen, som alene favner knap 6.000 fonde og legater. Disse opdateres én gang årligt på baggrund af direkte feedback med de enkelte fonde. 

 

Et produkt af fundraisere for fundraisere

Modsat andre online fondsdatabaser og søgemaskiner tror vi på, at det bedste indhold bliver skabt af fagfolk, som ved noget om den branche de repræsenterer. Bag Fonde.dk står en af Danmarks største fundraising virksomheder, www.fundraiseren.dk, som bl.a. har udgivet bestselleren Håndbog i fundraisingstår bag den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse i Kolding, og er partner i Grant Manager platformen.

Dette er din sikkerhed for at investere i et produkt repræsenteret af personer, som hver dag selv er i marken og hjælper både store og små organisationer med at arbejde mere effektivt med fundraising på både praktisk og strategisk niveau.

På Fonde.dk kan du søge blandt +15.000 private fonde, legater og offentlige puljer i Danmark. Vi har alle offentlige og kommunale puljer i databasen og med opkøbet i 2020 af den store Vejviser til Legater og Fonde favner vi i dag også stort set alle fonde og legater i Danmark.

Fonde.dk har i dag flere tusinde brugere, som anvender siden på løbende basis. Brugerne tæller alt fra enkeltpersoner, over uddanelses- og forskningsinstitutioner, til landets kommuner, hvor vi med sidstnævnte har samarbejder med ca. 1/3 af landets kommuner, som gennem storbrugerlicenser stiller Fonde.dk til rådighed for kommunens ansatte og foreningslivet.

Hvem står bag?

Fonde.dk er en webside ejet og drevet af Fonde.dk P/S.

Bag Fonde.dk står stifterne af Fundraiseren.dk står bag forskellige stærke løsninger inden for fundraising i Danmark. Fundraiserens ydelser støtter løbende fundraisere, fagspecialister, ildsjæle, projektudviklere m.fl. i deres arbejde med at hente midler hjem fra forskellige private fonde og offentlige puljer. Fundraiserens løsninger spænder bredt. Fra hjælp til konkrete projektrelaterede fundraising opgaver til kompetenceudvikling i fundraising målrettet kommuner, ngo’er, frivillige foreninger, organisationer, private virksomheder m.fl.

 

Fonde.dk kontaktinfo:

Telefon:   

+45 30 499 655

E-mail:

info@fonde.dk

Web:

www.fonde.dk

 

Fundraiseren kontaktinfo

Telefon:  

+45 30 499 655

E-mail:

info@fundraiseren.dk

Web:

www.fundraiseren.dk