VIDEN OG VÆRKTØJER

Vi har udvalgt det bedste indhold til dig, der ønsker at blive klogere på fundraising. Hør unikke podcast interviews med fondsansøgere, se videoguides, læs om alt fra idéudvikling til fundraising strategier, og download redigerbare skabeloner til fundraising arbejdet.

Se fundraising videoguides (mini-kursus)

Bliv endnu bedre og mere fortrolig med hele fundraising processen - fra ansøgningens opbygning til budget- og finansieringsplanen - i vores mange fundraising videoguides.

 

Lyt til podcasts med fondsansøgere

Lyt til podcasts fra fondsansøgere, som deler ud af deres erfaring med fundraising. Podcast serien 'Fundraising i Danmark' giver dig inspiration til din egen proces.

Få ny viden i rapporter og udgivelser

Find inspiration og viden gennem relevante rapporter og udgivelser (pdf) inden for bl.a. idéudvikling, fundraising, sponsering, fundraising strategier, crowdfunding mv.

Læs den populære 'Håndbog i fundraising'

Se den digitale udgave af den populære Håndbog i fundraising, som guider dig igennem de forskellige faser i fundraising processen inkl. forskellige fundraising cases.

Læs 'Legatsøgning for studerende'

Se den digitale udgave af 'Legatsøgning for studerende', som guider dig igennem de legatansøgningsprocessens faser. Bogen er relevant for alle legatansøgere.

Legatartikler (støtte til enkeltpersoner)

Læs relevante artikler omhandlende legatsøgning til primært studie- og praktikophold for danske studerende. Der er også adgang til redigerbare legatskabeloner.

Download redigerbare skabeloner

Gør fundraising arbejdet så nemt som muligt. Download og tilpas redigerbare skabeloner i Word og Excel format til dine fondsansøgninger - fra følgebrev til budget.