Om Fonde.dk

Hos Fonde.dk har vi en vision om at være den førende og mest konkurrencedygtige fonds- og puljedatabase inden for alle brancher i Danmark og Norden, som forbedrer brugeroplevelsen gennem konstant opdaterede støttemuligheder og en dedikeret kundeservice.

DANMARKS STØRSTE FONDS- OG PULJEDATABASE

Fonde.dk er et online værktøj, der understøtter arbejdet med fundraising uanset om man er en forening,
en virksomhed, en uddannelsesinstitution, en kommune eller noget helt andet. Alle +14.000 aktive brugere
har det til fælles, at de har et behov for at identificere støttemuligheder til deres projekter.

PÅ FONDE.DK KAN DU FINDE:

Hjertet i Fonde.dk er fonds-og puljedatabaserne, som beror på især fondsoplysninger, der er vedligeholdt og opdateret årligt siden 1970’erne. Databaserne indeholder mange forskellige afgrænsningsmuligheder, hvor man som bruger kan gemme egne lister og blive adviseret i god tid, når relevante ansøgningsfrister nærmer sig. Relevant information til tiden, som sikrer mere tid til ansøgningsarbejdet og højere hitrate.

Foruden fonds- og puljedatabaser indeholder Fonde.dk også mange effektive værktøjer til at understøtte det vigtige arbejde i fundraising indsatsen - fra artikler til redigerbare skabeloner. Vi overvåger hver dag alle ministerielle og udvalgte private fondes hjemmesider samt andre relevante kilder – online og trykte. Artiklerne publiceres dagligt på Fonde.dk, hvor brugere på baggrund af interesseområder bliver orienteret direkte i deres indbakke.

ET PRODUKT AF FUNDRAISERE FOR FUNDRAISERE

Bag Fonde.dk står en af Danmarks største fundraising virksomheder, www.fundraiseren.dk, som bl.a. har udgivet bestselleren Håndbog i fundraising, står bag den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse i Kolding og er partner i Grant Manager.

På Fonde.dk kan du søge blandt +7.000 private fonde og offentlige puljer i Danmark. Med opkøbet i 2020 af den store Vejviser til Legater og Fonde favner siden i dag stort set alle aktive støttemuligheder i Danmark. Fonde.dk har +14.000 aktive brugere, som tæller alt fra foreninger, enkeltpersoner, uddannelses- og forskningsinstitutioner, kulturaktører, ngo'er m.fl. Vi samarbejder bl.a. med ca. 1/3 af kommunerne, som via flerbrugerlicenser stiller Fonde.dk til rådighed for kommunens ansatte og foreningslivet.

HVEM STÅR BAG?

Fonde.dk er et website ejet og drevet af Fonde.dk P/S.

Ejerne er de samme, der står bag konsulentvirksomheden Fundraiseren.dk P/S. Fundraiseren står bag forskellige stærke løsninger inden for fundraising i Danmark.

Vi hjælper og rådgiver løbende fundraisere, projektmagere, ildsjæle, fagspecialister, projektudviklere m.fl. i arbejdet med at hente midler hjem fra fonde og puljer.

Vores løsninger spænder bredt. Fra hjælp til fundraising i udviklingsprojekter til kompetenceudvikling i fundraising målrettet alle fagområder.

FONDE.DK KONTAKTINFO

Telefon:

+45 30 499 655

E-mail:

info@fonde.dk

Web:

www.fonde.dk

MØD VORES TEAM

Dennis Hørmann
Dennis Hørmann

Ledelse

Rasmus Munch
Rasmus Munch

Partner

Natalie Kongsø
Natalie Kongsø

Projektleder

Stilling ubemandet
Stilling ubemandet

Online marketing

Brian Serup
David Sarilaksana

IT projektleder

 
David Sarilaksana
Eark Unglit

IT udvikler